In 2010 ontstond bij toenmalig hoofdtrainer Igor van Gelderen het idee om de 1e selectie van VV Hulshorst iets gezamenlijk te laten organiseren. Dit om hen samen te laten werken en om de saamhorigheid binnen de selectie te vergroten, maar ook om als 1e selectie wat ‘terug te doen’ voor de vereniging.

Het idee van een internationaal jeugdvoetbaltoernooi werd geboren en het initiatief werd omarmd door de selectie. Zo vond in augustus 2011 het 1e International Tournament U14 plaats. ADO Den Haag werd de eerste winnaar en iedereen was enthousiast. Een signaal om er een vervolg aan te geven en inmiddels wordt het toernooi in 2014 al weer voor de 4e keer georganiseerd.

De 1e selectie is tijdens het toernooiweekend nog altijd bij het evenement betrokken. Het toernooi kenmerkt zich door een ontspannen voetbalsfeer met kwalitatief goed voetbal. Gerespecteerde ploegen uit binnen- en buitenland zoals Hamburger SV, Club Brugge, AZ, FC Twente, FC Kopenhagen, PSV, Werder Bremen, Vitesse, KRC Genk, HJK Helsinki en Bayer 04 Leverkusen zijn inmiddels graag geziene gasten in Hulshorst.

 

 

 

Informatie

De organisatie van het International Tournament U14 Hulshorst is volledig in handen van de 1ste selectie van vvHulshorst.

Na het oprichten van een eigen stichting hebben wij de selectie onderverdeeld in de verschillende commissies.

Wij zijn te bereiken via: info@vvhulshorsttoptoernooi.nl.

Route

Social Media