Dankwoord ITU14 – 2023

Als organisatie van de 11e editie van het ITU14 willen graag onze dank uitspreken naar onze trouwe vrijwilligers en aan onze sponsoren.

Vrijwilligers
Naast dat onze vrijwilligers altijd al beschikbaar zijn tijdens het voetbalseizoen, hebben zij voor, tijdens en na het toernooi er weer vele uren in gestoken om deze editie te laten slagen.

Denk maar eens aan de omheining van de velden, het opbouwen van de grote tent, het ophangen van alle teamvlaggen, het ophangen van de sponsorborden / veldborden, maar ook ons kantinepersoneel, muntverkoop, de entree aan de poort, de mensen achter de diverse bakplaten en zo zijn er nog meer taken die allemaal zijn uitgevoerd door vrijwilligers.

Hier zijn we dan als organisatie iedereen erg dankbaar voor.

Sponsoren
We weten dat er in onze omgeving veel evenementen worden georganiseerd en dat elk evenement daar ook graag sponsoren voor wil hebben, zo ook wij.

We zijn onze sponsoren dan ook erg dankbaar dat zij deze 11e editie door hun sponsorbijdrage in welke vorm dan ook (geld, prijzen voor verloting, eten, korting etc.) tot een succes hebben gemaakt.

Op onze website ziet u onder het kopje Sponsors de sponsoren die deze editie hun bijdrage hebben geleverd.

Tijdens deze editie van het ITU14 heeft er ook een verloting plaatsgevonden waarvoor diverse prijzen beschikbaar zijn gesteld. Onder het kopje Acties -> Verloting kunt u de prijzen en trekkingsuitslag van de verloting bekijken.

Foto’s 11e editie ITU14
Tijdens het toernooi heeft Willemien van Duinen vele mooie momenten weten vast te leggen. Deze foto’s (en foto’s van eerdere edities van het ITU14) kunt u hier bekijken.

Als organisatie hopen we dat we ook richting de 12e editie een beroep op jullie mogen doen, bent u als sponsor of potentiële sponsor benieuwd naar de sponsormogelijkheden richting volgend jaar stuur dan een mail naar: info@itu14.nl