Deense talenten van FC Kopenhagen in 2022 weer deelnemer ITU14 Hulshorst

FC Kopenhagen zal ook in 2022 weer uitkomen op het International Tournament U14 Hulshorst. Nadat ze de laatste editie in 2019 verstek moesten laten gaan, zal de recordkampioen van Denemarken in de jubileumeditie van 2022 weer van de partij zijn. Ze zullen al weer voor de zevende keer meedoen aan het befaamde internationale jeugdvoetbaltoernooi in Hulshorst voor spelers Onder 14 jaar.

De Denen staan bekend om hun uitstekende jeugdopleiding en dat bewijzen ze ook ieder jaar weer in Hulshorst. Met leuk en verzorgd voetbal proberen de Denen resultaten te halen. Dat leverede in het verleden al wel twee finaleplaatsen op, maar het toernooi werd nog nooit gewonnen. De beide finales werden dan wel verloren maar in de personen van William Bøving en Sebastian Stahlfest hadden de Denen in 2016 en 2017 wel de ‘Speler van het toernooi’ in hun midden. In 2016 was tevens Nicklas Nilsson ‘Keeper van het toernooi’. Leuk om te zien is dat William Bøving nu onderdeel is van de 1e selectie van FC Kopenhagen. De 19-jarige aanvallende middenvelder / linksbuiten wordt nog altijd als groot talent beschouwd en speelt met grote regelmaat mee in de hoofdmacht.

Wij kijken weer uit naar de komst van FC Kopenhagen en heten hen vanaf deze plek alvast weer van harte welkom in Hulshorst.

door organisatie ITU14 Hulshorst