Deense talenten van FC Kopenhagen ook in 2017 weer present!

FC Kopenhagen zal ook in 2017 weer uitkomen op het International Tournament U14 Hulshorst. Daarmee zal de recordkampioen van Denemarken al weer voor de vijfde keer op rij meedoen aan het befaamde internationale jeugdvoetbaltoernooi in Hulshorst voor spelers Onder 14 jaar.

De Denen staan bekend om hun uitstekende jeugdopleiding en dat bewijzen ze ook ieder jaar in Hulshorst. Met leuk en verzorgd voetbal proberen de Denen resultaten te halen. Vorig jaar leverde dit eindelijk de finaleplaats op, maar deze werd verloren van Borussia Dortmund. De finale werd dan wel verloren maar in de personen van William Bøving (beste speler) en Nicklas Nillson (beste keeper) pakten ze wel twee individuele prijzen.

Onlangs werd nog bekend dat jeugdspeler Victor Jensen van FC Kopenhagen is overgenomen door Ajax en komend seizoen bij de Amsterdammers in de jeugdopleiding zal gaan spelen. In 2013 deed de aanvallende middenvelder mee met FC Kopenhagen in Hulshorst en zal hij ongetwijfeld al indruk hebben gemaakt op de aanwezige scouts van Ajax.

Wij kijken weer uit naar de komst van FC Kopenhagen en heten hen vanaf deze plek alvast weer van harte welkom in Hulshorst.

door organisatie ITU14 Hulshorst