Eerste deelnemers 2024 bekend!

We zijn verheugd te kunnen melden dat de eerste 2 clubs zijn vastgelegd voor de 12e editie van het International Tournement U14 te Hulshorst!

PSV zal voor de zesde keer uitkomen op het ITU14! PSV nam in 2012 voor het eerst deel aan het ITU14, dat jaar gingen zij met de eerste plek naar huis. Ook hadden zij dat jaar de topscorer van het toernooi in hun midden: Cody Gakpo. Tijdens het toernooi in 2014 en 2023 hadden zij de beste keeper in hun selectie: Jurre Schaafsma en Jim Aerts.

Wij wensen PSV hierbij alvast veel succes toe de komende editie en heten hen vanaf deze plaats van harte welkom.

 

KRC_Genk_Logo_2016.svg

Ook heeft KRC Genk toegezegd deel te nemen tijdens de 12e editie van het ITU14 te Hulshorst. KRC Genk zal dit jaar voor de achtste keer deelnemen. Als we terugkijken naar voorgaande toernooien weten we dat zij in 2013 met de eerste plek naar huis gingen, dat jaar hadden zij de beste speler van het toernooi in hun midden: Bright Bonney. Tijdens het toernooi in 2015 hadden zij de beste keeper: Maarten Vandevoordt. En in 2015 en 2023 de topscorer: Ruben Fransen en Haytam Arbai.

Hierbij wensen wij ook KRC Genk alvast veel succes toe de komende editie en heten hen vanaf deze plaats van harte welkom.