PEC Zwolle deelnemer ITU14 Hulshorst

We zijn blij om mee te kunnen delen dat PEC Zwolle weer haar opwachting maakt tijdens het International Tournament U14 Hulshorst. Nadat ze in 2015 debuteerden zullen ze in augustus 2017 voor de tweede keer aan het prestigieuze jeugdvoetbaltoernooi meedoen.

PEC Zwolle timmert als club de laatste jaren enorm aan de weg. Niet alleen met het 1e elftal, maar ook met de jeugdopleiding. De jeugdopleiding is sinds 2012 door de KNVB met het maximale aantal van 4 sterren gewaardeerd. De jeugdopleiding van PEC Zwolle behoort hiermee tot het keurkorps van jeugdopleidingen in Nederland. Hoofd jeugdopleiding van PEC Zwolle is Bert Ebbens. Een bekende in de regio, aangezien hij bij o.a. vv Nunspeet. sc Genemuiden en WHC hoofdtrainer was. Binnen de jeugdopleiding zitten daarnaast erg veel regionale spelers, waardoor de deelname van de Zwolse club extra leuk is.

PEC Zwolle zal er op gebrand zijn om het resultaat van 2015 te verbeteren. Toen eindigden ze als debutant namelijk als laatste. Wij wensen hen hierbij alvast veel succes toe de komende editie en heten hen vanaf deze plaats alvast van harte welkom

door organisatie ITU14 Hulshorst