PEC Zwolle ook in 2018 deelnemer ITU14 Hulshorst

We zijn blij om mee te kunnen delen dat PEC Zwolle weer haar opwachting maakt tijdens het International Tournament U14 Hulshorst. Na 2015 en 2017 zullen de Zwolse talenten voor de derde keer aan het prestigieuze jeugdvoetbaltoernooi in Hulshorst meedoen.

PEC Zwolle timmert als club de laatste jaren enorm aan de weg. Niet alleen met het 1e elftal, maar ook met de jeugdopleiding. De jeugdopleiding is sinds 2012 door de KNVB met het maximale aantal van 4 sterren gewaardeerd. De jeugdopleiding van PEC Zwolle behoort hiermee tot het keurkorps van jeugdopleidingen in Nederland. Binnen de jeugdopleiding zitten daarnaast erg veel regionale spelers, waardoor de deelname van de Zwolse club extra leuk is. Binnen de staf van de jeugdopleiding voor ons ook bekend gezicht: Jacco van Olst. De oud-speler van Hulshorst en voormalig trainer van het Regioteam is al vele jaren werkzaam binnen de Zwolse jeugdopleiding, momenteel als trainer van PEC Zwolle O12.

Wij wensen PEC Zwolle hierbij alvast veel succes toe de komende editie en heten hen vanaf deze plaats alvast van harte welkom.

door organisatie ITU14 Hulshorst