Toegangskaarten scouts en/of vertegenwoordigers clubs

Jaarlijks komen er vele scouts en vertegenwoordigers van clubs en voetbalbonden uit binnen- en buitenland af op het International Tournament U14 Hulshorst. Om dit in goede banen te leiden dienen degenen die het toernooi willen bezoeken zich vooraf aan te melden. Zij dienen zich per mail, info@itu14.nl of via het contactformulier op de website www.itu14.nl aan te melden. Dit kan tot en met uiterlijk 24-08-2017. Wanneer het verzoek niet officieel vanuit de desbetreffende club of voetbalbond komt, zullen wij eventueel verifiëren bij de club of de voetbalbond of de aanmelding klopt.

Commerciële partijen als zijnde makelaarskantoren of voetbalscouts die niet verbonden zijn aan een club of voetbalbond verstrekken wij geen toegangskaarten en zij dienen de reguliere toegangsprijzen te betalen. Ook verzoeken voor toegangskaarten na 24-08-2017 zullen niet meer in behandeling genomen worden.

Degenen die geïnteresseerd zijn in de spelerslijsten kunnen zich op de toernooidagen melden bij het wedstrijdsecretariaat.

door organisatie ITU14 Hulshorst