Voetbalkennisquiz vv Hulshorst: geslaagde avond!

Vrijdag 23 januari vond de 1e voetbalquiz Hulshorst plaats. Uiteindelijk streden er 22 koppels in de gezellig drukke kantine van VV Hulshorst om de 1e plek. Dat de moeilijkheidsgraad van de voetbalkennisquiz vrij hoog lag, bleek meteen al uit de eerste categorie: de Olympische Spelen. Veel koppels moesten de antwoorden op de eerste vragen schuldig blijven. Niemand liet zich echter ontmoedigen en iedereen deed zijn uiterste best om het er zo goed mogelijk van af te brengen.

Nu enkele uren en 90 vragen verder kwam het duo Henry Sunder/Paul Haring (Schipluiden) als winnaar uit de bus. Op een 2e plaats eindigde het Stentor-duo Bert-Jan Lukje/Herman Nijman (Zwolle) en op de 3e plaats het koppel Peter Koetzier/Richard van de Streek (Heerde).

De nummers 1 t/m 3 gingen naar huis met een bokaal en voor de winnaars was er nog een prijs: door Almere City FC worden er 2 kaarten beschikbaar gesteld om een thuiswedstrijd van hen in de Jupiler League te bezoeken.

Al met al een geslaagde avond, waarvan de opbrengst t.g.v. het International Tournament U14 Hulshorst komt. Wat de organisatoren betreft komt er volgend jaar zeker een vervolg.

 

Fotobijschrift: Winnaars Haring (links) en Sunder (rechts) . Foto: Willemien van Duinen.

Foto’s afkomstig van Willemien van Duinen.