FC Utrecht weer van de partij op ITU14 Hulshorst

FC Utrecht zal op vrijdag 23 en zaterdag 24 augustus 2019 weer deelnemen aan het International Tournament U14 Hulshorst.

De Domstedelingen zijn al vele jaren een subtopper in Nederlandse profvoetbal. Ook de jeugdopleiding timmert flink aan de weg. Op Sportcomplex Zoudenbalch werken de jeugdteams van FC Utrecht onder prachtige omstandigheden hun wedstrijden af. Vorig jaar debuteerden de Utrechters onder leiding van de in de omgeving bekende trainer David Vecht in Hulshorst. Ze haalden bij hun debuut de finale, welke ze pas na strafschoppen verloren van hun Russische leeftijdsgenoten van Zenit St. Petersburg. Dit was de opmaat voor een prachtig seizoen voor FC Utrecht Onder-14, waarin ze het kampioenschap binnen haalden.

De jeugdopleiding heeft altijd al een belangrijke rol gespeeld binnen FC Utrecht. In het (recente) verleden leverden zij al vele toppers af in het profvoetbal. Denk hierbij aan bijvoorbeeld John van Loen, Erik Pieters, Michel Vorm, Jan Wouters en Hans van Breukelen.

Wij zijn derhalve blij dat FC Utrecht met hun Onder-14 weer naar Hulshorst komt en heten hen vanaf deze plek alvast van harte welkom en wensen hen veel succes.

door organisatie ITU14 Hulshorst