2e deelname van Wolverhampton Wanderers in Hulshorst

Als organisatie zijn we er ook dit jaar weer in geslaagd om een Engelse club vast te leggen voor het International Tournament U14 Hulshorst. Evenals in 2015 zal Wolverhampton Wanderers deelnemen.

Wolverhampton Wanderers heeft een rijke historie als meervoudig kampioen van Engeland en winnaar van de befaamde FA Cup. You actually could gamble web based on free blackjack uk. In 1972 werd de finale UEFA-cup (voorloper Europa League) gehaald, maar deze werd verloren van Tottenham Hotspur.

Toen de ‘Wolves’ – zoals hun bijnaam luidt – in 2015 aan het ITU14 Hulshorst meededen speelde het vlaggenschip in de Chmpionship, het één na hoogste niveau in Engeland. Inmiddels spelen ze weer in de Premier League en eindigden daarin afgelopen seizoen knap als 7e. Enkele Portugese topspelers als Joao Moutinho, Ruben Neves en Rui Patricio spelen bij de Engelsen.

In Nederland staan de Wolves vooral bekend als de oude club van cultheld John de Wolf, maar in Engeland staan ze staan ze ook bekend om hun uitstekende jeugdopleiding. Bekendste exponent is Robbie Keane. De recordinternational van Ierland debuteerde als prof bij de Wolves en speelde later nog bij o.a. Inter Milan, Liverpool en Tottenham Hotspur.

Wij wensen vanaf deze plek de Wolverhampton Wanderers alvast veel succes tijdens het toernooi en kijken uit naar hun komst.

door organisatie ITU14 Hulshorst